Jobba hos oss

Vill du jobba på en salong med miljöfokus och grymma kollegor?Vi är i mycket stort behov av att utöka och söker dig som vill hyra stol alternativt arbeta som konsult.

Viss kundkrets finns och stor möjlighet att bygga vidare då vi hela tiden får förfrågningar vi inte hinner med, men självklart är det en fördel om man har lite egna kunder med sig. Men detta kan också vara en bra chans för dig som nyiflyttad eller inte hyrt stol tidigare och är sugen på att testa. Vi hjälper dig i så fall på vägen.


Vi på nooliy brinner för vårat yrke och vill alltid lära oss nya saker, därför är regelbunden utbildning en självklar del.

För oss är det viktigt med teamkänsla, samarbete och att kunden känner sig trygg och nöjd.

Vi är en salong som bryr oss om miljön och därför arbetar vi med märken som är mindre skadliga för miljön och även för oss och kunden. Vi arbetar med färg från O&M och produkter från bland annat Oway och R+Co.


Du ska ha en fullständig frisörutbildning och gärna jobbat några år. Har du även gesällbrev/mästarbrev är det ett stort plus! Det är viktigt att du, liksom vi, ser dina kollegor som en tillgång där vi hjälper varandra och utvecklas tillsammans. Är du dessutom miljömedveten och gillar att vidareutbilda dig?


Låter detta som något för dig? Hör av dig till oss på nooliy@nooliy.se eller kom förbi salongen och säg hej!